Κάρτα Ticket Restaurant® και Apple Pay

Κάρτα Ticket Restaurant® και Apple Pay

Πληρώστε εύκολα χρησιμοποιώντας το κινητό σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone, το Apple Watch, το iPad ή το Mac για οποιαδήποτε πληρωμή. Απλά κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή MyEdenred® από όπου προσθέτετε απευθείας την κάρτα Ticket Restaurant® στο Apple Wallet, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε άμεση πρόσβαση στο υπόλοιπο, το ιστορικό των συναλλαγών σας, το συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων κ.λπ. Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας γρήγορα – εύκολα – με ασφάλεια!

Πώς μπορώ να προσθέσω την κάρτα μου;

Βήμα 1

Από τη σελίδα της κάρτας, επιλέξτε την οθόνη που επικοινωνεί την προσθήκη της κάρτας στο Apple Wallet.

Βήμα 2

Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν κωδικό στο email με το οποίο διατηρείτε τον MyEdenred® λογαριασμό σας.

Βήμα 3

Προσθέτοντας τον κωδικό, εμφανίζεται μια σειρά από προσυμπληρωμένες οθόνες (16ψήφιος αριθμός κάρτας, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία λήξης της κάρτας, CVV).

Βήμα 4

Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους χρήσης. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εμφανίζεται σχετική οθόνη επιβεβαίωσης.

Πώς μπορώ να πληρώσω χρησιμοποιώντας το Apple Pay;

Αν έχετε iPhone με Face ID, πατήστε το πλαϊνό κουμπί δύο φορές, κοιτάξτε την οθόνη και τοποθετήστε το τηλέφωνό σας πάνω από το τερματικό.

Αν έχετε Touch ID, κρατήστε το τηλέφωνο κοντά στο τερματικό με το δάχτυλό σας στο Touch ID. Για να πληρώσετε με το Apple Watch, πατήστε δύο φορές το πλαϊνό κουμπί και τοποθετήστε το ρολόι πάνω από το τερματικό.

Συχνές ερωτήσεις...

Τι είναι το Apple Pay?

Το Apple Pay σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone κινητό σας, το Apple Watch ή το iPad σας, ως μέσο πληρωμών, ακολουθώντας τους ίδιους κανόνες που έχει η κάρτα Ticket Restaurant®.

Ποιες είναι οι συμβατές συσκευές;

Η υπηρεσία Apple Pay είναι διαθέσιμη σε:

iPhone XS, XS Max, XR, X, iPhone 8 & 8 Plus, iPhone 7 & 7 Plus, iPhone 6s & 6s Plus, iPhone 6 & 6 Plus, iPhone SE,

iPad Pro, iPad Air, iPad, και iPad mini μοντέλα, με Touch ID ή Face ID,

Apple Watch,

MacBook Pro με Touch ID.

Πώς πραγματοποιώ εγγραφή στο Apple Pay;

Η υπηρεσία Apple Pay είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους κατόχους κάρτας Ticket Restaurant®. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να έχετε συμβατή συσκευή και να έχετε εγγράψει την κάρτα Ticket Restaurant® στην εφαρμογή "Wallet" του iPhone κινητού σας, στις ρυθμίσεις του iPad σας ή στην εφαρμογή "Watch" του Apple Watch σας (βλ. συμβατές συσκευές στην προηγούμενη ερώτηση).

Η εγγραφή πραγματοποιείται μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή MyEdenred®, όπου απολαμβάνετε απευθείας καταχώριση των καρτών και, ταυτόχρονα, πρόσβαση σε υπόλοιπο, ιστορικό συναλλαγών, συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων κ.λπ.! Από τη σελίδα της κάρτας, επιλέξτε την οθόνη που επικοινωνεί την προσθήκη της κάρτας στο Apple Wallet. Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν κωδικό στο email με το οποίο διατηρείτε τον MyEdenred® λογαριασμό σας. Προσθέτοντας τον κωδικό, εμφανίζεται μια σειρά από προσυμπληρωμένες οθόνες (16ψήφιος αριθμός κάρτας, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία λήξης της κάρτας, CVV). Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους χρήσης. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εμφανίζεται σχετική οθόνη επιβεβαίωσης.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Apple Pay;

Η υπηρεσία Apple Pay είναι δωρεάν και διατίθεται εφόσον έχετε κάρτα Ticket Restaurant®.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία Apple Pay;

Το δίκτυο παραμένει το ίδιο με αυτό της κάρτας Ticket Restaurant®Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Apple Pay σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα Ticket Restaurant®, τα οποία διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών (NFC: Near Field Communication).

Πώς μπορώ να γνωρίζω εάν ένα κατάστημα διαθέτει τερματικό ανέπαφων συναλλαγών (NFC);

Μπορείτε να το παρατηρήσετε χάρη στο λογότυπο ανέπαφων συναλλαγών στο τερματικό.

Είναι ασφαλείς οι πληρωμές;

Ναι. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στην Apple συσκευή σας και όταν πραγματοποιείτε μια πληρωμή, δεν μεταβιβάζονται ποτέ στα καταστήματα. Για αυτό το λόγο, η υπηρεσία Apple Pay λαμβάνει ένα μοναδικό διακριτικό για κάθε συναλλαγή ώστε να διατηρεί τις πληρωμές σας ασφαλείς και εμπιστευτικές.

Η Apple αποθηκεύει τα δεδομένα μου;

Με την υπηρεσία Apple Pay, οι πληρωμές είναι εμπιστευτικές. Οι λεπτομέρειες των συναλλαγών δεν αποθηκεύονται. Μόνο η τελευταία αγορά εμφανίζεται στην εφαρμογή "Wallet" για ευκολία.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω την κάρτα Ticket Restaurant® στο Apple Pay με το iPhone κινητό μου;

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή MyEdened® για να απολαύσετε απευθείας καταχώριση της κάρτας στο Apple Wallet και ταυτόχρονα πρόσβαση σε υπόλοιπο, το ιστορικό των συναλλαγών, το συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων κ.λπ.! Επιλέξτε την οθόνη που επικοινωνεί την προσθήκη της κάρτας στο Apple Wallet. Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν κωδικό στο email με το οποίο διατηρείτε τον MyEdenred® λογαριασμό σας. Προσθέτοντας τον κωδικό, εμφανίζεται μια σειρά από προσυμπληρωμένες οθόνες (16ψήφιος αριθμός κάρτας, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία λήξης της κάρτας, CVV). Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους χρήσης. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εμφανίζεται σχετική οθόνη επιβεβαίωσης.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω την κάρτα Ticket Restaurant® στο Apple Pay με το Apple Watch μου;

Μόλις η κάρτα σας έχει εγγραφεί στην εφαρμογή Wallet του iPhone κινητού σας, ξεκλειδώστε το Apple Watch σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή "Watch" στο Apple Watch και επιλέξτε " Wallet και Apple Pay".

Επιλέγετε "Προσθήκη" δίπλα στην εικόνα της κάρτας Ticket Restaurant®. Εισάγετε το CVV που εμφανίζεται στο πίσω μέρος της κάρτας και επιλέγετε "Επόμενο". Διαβάστε και αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης.

Μετά από αυτό το βήμα, έχετε την επιλογή να λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το οποίο θα περιλαμβάνει έναν κωδικό επαλήθευσης ή, να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών μας στο +30 210 211 7035.

Τι συμβαίνει εάν κάνω iOS update;

Το iOS update δεν επηρεάζει την κάρτα που έχει εγγραφεί στο Apple Pay.

Τι συμβαίνει εάν επαναφέρω το iTunes;

Εάν πραγματοποιήσετε μια εφεδρική αποθήκευση και πλήρη αποκατάσταση του iTunes, οι καταχωρημένες κάρτες στη συσκευή θα διαγραφούν. Οι κάρτες που έχουν καταχωρηθεί στο Apple Pay δεν αποθηκεύονται ποτέ.

Πώς πραγματοποιώ συναλλαγές με Apple Pay;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, τα οποία επίσης διαθέτουν τερματικό ανέπαφων (NFC: Near Field Communication).

Είναι πολύ απλό να πραγματοποιήσετε συναλλαγές! Μόλις περαστεί το ποσό στο τερματικό, πλησιάστε το iPhone ή το Apple Watch και πιστοποιηθείτε με το Touch ID ή το Face ID.

Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται στην εφαρμογή "Wallet", στο section MyAccount της web πλατφόρμας www.myedenred.gr και στην εφαρμογή Ticket on the Go: Cards Edition.

Χρειάζεται PIN για να πραγματοποιήσω συναλλαγές με την υπηρεσία Apple Pay;

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με Apple Pay, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε Touch ID/ Face ID που εγγυώνται υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν, μπορείτε να εισάγετε τον PIN στο iPhone σας.

Χρειάζεται να έχω σύνδεση στο Internet (wifi ή 3G) για να πραγματοποιήσω πληρωμή;

Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε συνδεθεί για να πραγματοποιήσετε συναλλαγή με Apple Pay.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ τις συναλλαγές μου με την υπηρεσία Apple Pay;

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της Apple Pay είναι διαθέσιμες, στην εφαρμογή "Wallet", στο section MyAccount της web πλατφόρμας www.myedenred.gr και στην εφαρμογή Ticket on the Go: Cards Edition.

Μπορώ να πραγματοποιήσω πληρωμές μέσα σε εφαρμογές (in-app) με την υπηρεσία Apple Pay;

Αυτό είναι εφικτό, καθώς ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν την ευκαιρία να πραγματοποιείτε πληρωμές με Apple Pay.

Για το λόγο αυτό, κατά την επιλογή της μεθόδου πληρωμής στην εφαρμογή, επιλέξτε Apple Pay και, στη συνέχεια, επικυρώστε τη συναλλαγή χρησιμοποιώντας το Touch ID ή το Face ID στις συμβατές Apple συσκευές σας.

Πώς μπορώ να ξέρω αν μια συναλλαγή είναι αποδεκτή ή έχει απορριφθεί;

Η τελευταία συναλλαγή ή απόπειρα συναλλαγής θα εμφανιστεί στο Wallet.

Παρόλα αυτά, όπως και στις πληρωμές με κάρτα, η απόδειξη του εμπόρου επιβεβαιώνει εάν η συναλλαγή έγινε αποδεκτή ή απορρίφθηκε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω Apple Pay είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή "Wallet", στο section MyAccount της web πλατφόρμας www.myedenred.gr και στην εφαρμογή Ticket on the Go: Cards Edition.

Τι συμβαίνει όταν λήξει η κάρτα μου;

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ενέργεια, ο εργοδότης σας θα φροντίσει για μια νέα κάρτα Ticket Restaurant® που θα σας αποσταλεί και οι πληροφορίες της νέας κάρτας θα ενημερωθούν αυτόματα στο Apple Pay. Θα λάβετε ενημερωτική ειδοποίηση μέσω email.

Τι πρέπει να κάνω εάν χάσω/ κλαπεί το iPhone κινητό μου

Χρησιμοποιείστε την λειτουργία "Εύρεση iPhone" στο www.icloud.com, που σας επιτρέπει να διαγράψετε όλες τις κάρτες σας που έχουν εγγραφεί στο Apple Pay. Έπειτα, το iPhone, το iPad, το Apple Watch ή το MacBook Pro σας δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο πληρωμής.

Έχασα/ μου έκλεψαν την κάρτα Ticket Restaurant®

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας Ticket Restaurant®, μπλοκάρετε αμέσως την κάρτα σας μέσω της εφαρμογής MyEdenred®.

Όταν λάβετε τη νέα κάρτα, τα δεδομένα θα ενημερωθούν αυτόματα στο Apple Pay και δεν θα χρειαστεί να ξανακάνετε τη διαδικασία εγγραφής της κάρτας σας.

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω σε περίπτωση προβλήματος;

Για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την Apple συσκευή σας, το Wallet ή το iCloud, επικοινωνήστε με την Apple.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την εγγραφή της κάρτας Ticket Restaurant® ή των συναλλαγών Apple Pay με τις κάρτες, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο +30 210 211 7035, Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 π.μ. - 05:00μμ.

Έχω ήδη μια άλλη κάρτα πληρωμής καταχωρημένη στο Apple Pay, μπορώ να προσθέσω την κάρτα Ticket Restaurant®;

Ναι, μπορείτε να έχετε διάφορες κάρτες πληρωμής στο Apple Pay. Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε μια προεπιλεγμένη κάρτα: Αγγίξτε παρατεταμένα την κάρτα και, στη συνέχεια, σύρετέ την προς εμπρός από τις κάρτες σας.