Συχνές Ερωτήσεις

Στην πλατφόρμα MyEdenred® ανακαλύπτεις όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, Ticket Compliments® και Ticket Car®, εύκολα και γρήγορα!     

Μπορείς να δεις το υπόλοιπο, όλες τις συναλλαγές των εγγεγραμμένων σου καρτών αλλά και το συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων, στην εφαρμογή MyEdenred®.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android συσκευές εδώ: http://bit.ly/2OKptQG

και για iOS συσκευές εδώ: https://apple.co/2OKpyDY.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Φίλτρα», το οποίο βρίσκεται δίπλα από το πεδίο αναζήτησης στο χάρτη συμβεβλημένων καταστημάτων του δικτύου της Edenred, εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ώστε να κάνετε πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή σας. 

Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε το κατάστημα να διαθέτει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα ενεργοποιήστε το συγκεκριμένο φίλτρο, και στα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανιστούν όλα τα καταστήματα του δικτύου, που δέχονται πιστωτικές κάρτες. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για να ενεργοποιήσετε και τα υπόλοιπα διαθέσιμα φίλτρα, όπως ηλεκτρονική παραγγελία, διανομή, κατηγορίες κουζίνας κ.ά.

Ενώ βρίσκεστε στον χάρτη των συμβεβλημένων καταστημάτων της λύσης που επιθυμείτε, κάντε κλικ στην επιλογή «Φίλτρα» δίπλα από το πεδίο αναζήτησης. Στη λίστα των διαθέσιμων φίλτρων επιλέξτε τον τίτλο «Κουζίνα» και θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες κουζίνες. Μπορείτε να επιλέξετε μία ή και περισσότερες κατηγορίες. Αφού ολοκληρώσετε την αναζήτηση σας, επιλέγοντας «ΟΚ» πάνω δεξιά, θα εμφανιστούν οι επιχειρήσεις του δικτύου που ταιριάζουν με τα κριτήρια που ορίσατε.